Voor wie hebben wij dit gedaan?

A.G.A. Sport

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

A.G.A. Sport

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

A.G.A. Sport uit Kerk-Avezaath is een lokale dansvereniging die Dance, Dance Mixx en Aerobics lessen geeft aan alle leeftijdsgroepen, van 2,5 tot 80 jaar.

Concept
Het doel van deze website is door middel van de juiste sfeer te informeren en iedereen aan het dansen te krijgen. De danslessen worden gegeven door Natasja Wouterse die zelf jaren in veel verschillende stijlen les heeft gehad. Hieronder vallen jazzdance, modern, contemporary, klassiek, spitzen, streetdance, showballet, zumba, verschillende aerobics stijlen en yoga.

Essentieel design
In het webdesign van A.G.A. sport staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De website van A.G.A. Sport is een een informatieve website waarin snel de betreffende informatie gevonden kan worden. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Daarom is er gekozen om met zeer sprekende kleuren en kleurverlopen te werken.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij A.G.A. Sport voor gezorgd dat die conversie hoog is.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven