Voor wie hebben wij dit gedaan?

Auto Boon

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

Auto Boon

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

AUTO BOON is een merk onafhankelijk autobedrijf, aangesloten bij Bosch Car Service. Zij bieden u een compleet mobiliteitspakket, geselecteerde occasions, nieuwe (bestel)auto’s en of u nu wel of niet een auto bij ze heeft gekocht, zij onderhouden hem altijd.

Concept
Het doel van deze website is mensen adviseren. Het draait binnen deze website vooral om het aanbieden van zoveel mogelijk informatie omtrent de diensten, de occasions en de producten die AUTO BOON aanbied.


Essentieel design
In het webdesign van AUTO BOON staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De website van AUTO BOON is een een informatieve website waarin snel de betreffende informatie gevonden kan worden. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Daarom is er gekozen om met de herkenbare huisstijlkleuren van Bosch Car Service te werken.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij AUTO BOON voor gezorgd dat die conversie hoog is.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven