Voor wie hebben wij dit gedaan?

Avalon Aardoom

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

Avalon Aardoom

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Avalon Aardoom is het nieuwe shorttrack talent in de Nederlandse selectie. Zij vervangt vanaf 2018 Jorien ter Mors in team NL.

Concept
Het doel van deze website is om het digitale visitekaartje van Avalon Aardoom te zijn. Het draait binnen deze website vooral om de prestaties van Avalon en om te laten zien wat ze hier in het dagelijkse leven voor doet. Het doel is tweeledig, allereerst om een fanbase op te bouwen, maar ook om nieuwe sponsors te kunnen werven.

Essentieel design
In het webdesign van Avalon Aardoom staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De website van Avalon Aardoom is een een informatieve website waarin snel de betreffende informatie gevonden kan worden. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Daarom is er gekozen om met sprekende kleuren te werken.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij Avalon Aardoom voor gezorgd dat die conversie hoog is.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven