Voor wie hebben wij dit gedaan?

Da Capo High End Audio

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

Da Capo High End Audio

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Da Capo High End Audio uit Kerk-Avezaath is de specialist op het gebied van high end audio. Ze leveren alles op het gebied van high end audio van alleen maar top merken .

Concept
Het doel van deze website is mensen adviseren. Het draait binnen deze website vooral om het aanbieden van zoveel mogelijk informatie omtrend de diensten en producten die Da Capo aanbied.

Essentieel design
In het webdesign van Da Capo High End Audio staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De website van Da Capo is een portfolio-website waarin diensten en producten worden gepresenteerd. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Er is daarom gekozen om heel duidelijk per merk een aparte kleurstelling te gebruiken.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij Da Capo High End Audio voor gezorgd dat die conversie hoog is.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven