Voor wie hebben wij dit gedaan?

Doe Je Dans

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

Doe Je Dans

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

​Dansvereniging Doe Je Dans is een locale danvereniging uit Kerk-Avezaath. ​Doe Je Dans ​geeft streetdance, hip hop, jazz en dancehall danslessen aan jeugd van 8 tot 15 jaar.

Concept
Het doel van deze website is ​door middel van de juiste sfeer te informeren en de locale jeugd aan het dansen te krijgen.

Essentieel design
In het webdesign voor ​Doe Je Dans staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De website van ​Doe Je Dans is een ​informatieve website waarin ​snel de betreffende informatie gevonden kan worden. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Er is daarom gekozen om ​een dark site te maken.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij ​Doe Je Dans voor gezorgd dat die conversie hoog is.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven