Voor wie hebben wij dit gedaan?

Dollie Sauce

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

Dollie Sauce

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Dollie Foods BV is leverancier van Dollie Sauce. Dollie Sauce is erg populair bij de BBQ, op een broodje hamburger, als sla-dressing, dipsaus, maar ook bij de frietjes!

Concept
Het doel van deze website is mensen inspireren. Daarom draait het binnen deze website vooral om het aanbieden van zoveel mogelijk leuke en lekkere recepten met Dollie Sauce.

Essentieel design
In het webdesign voor Dollie Sauce staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De website van Dollie Sauce is een portfolio-website waarin recepten en de producten worden gepresenteerd. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Er is daarom gekozen om met zwarte vlakken te werken.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij Dollie Sauce voor gezorgd dat die conversie hoog is. Dit is mede gedaan door de website drietalig in te richten.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven