Voor wie hebben wij dit gedaan?

EPS Parelshop

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

EPS Parelshop

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

EPS Parelshop is een online winkel voor eps parels. Met deze parels kunnen zitzakken worden gevuld en kan je de kruipruimte onder het huis zelf isoleren.

Concept
Het doel van deze website is de verkoop van het product eps parels. Het draait binnen deze website vooral om het aanbieden van het product en relevante informatie omtrend de eps parels die EPS Parelshop aanbied.

Essentieel design
In het webdesign van de EPS Parelshop staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De webshop van EPS Parelshop is een verkoop platform waarin producten worden gepresenteerd. Omdat het design vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Er is daarom gekozen om per productcategorie met bijbehorende gekleurde vlakken te werken om de herkenbaarheid te vergroten.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij EPS Parelshop voor gezorgd dat die conversie hoog is. Ook hebben wij voor de producten een AdWords Campagne opgezet.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven