Voor wie hebben wij dit gedaan?

Gebr. van Santen B.V.

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

Gebr. van Santen B.V.

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

​Gebr. van Santen uit Culemborg i​s een civiel technisch aannemingsbedrijf. ​​De hoofdactiviteiten zijn de aanleg en onderhoud van wegen, grondwerk, straat- en rioleringswerk, variërend van een complete rioolrenovatie tot het aanleggen van huisaansluitingen en het verhelpen van rioolverstoppingen.

Concept
Het doel van deze website is ​om het digitale visitekaartje van het bedrijf te zijn. ​Het draait binnen deze website vooral om het aanbieden van zoveel mogelijk informatie omtrent ​de diensten die het bedrijf aanbied en te laten zien welke projecten er zijn afgerond..

Essentieel design
In het webdesign voor ​Gebr. van Santen staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De website van ​de Gebr. van Santen is een ​portfolio-website waarin diensten en producten worden gepresenteerd. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Er is daarom gekozen om ​de huisstijl kleur prominent naar voren te laten komen.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij ​de Gebr. van Santen voor gezorgd dat die conversie hoog is.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven