Voor wie hebben wij dit gedaan?

Kroeze Installatie

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

Kroeze Installatie

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Kroeze Installatie uit Culemborg is een installatiebedrijf waarbij u voor loodgieterswerk, sanitair & badkamer, centrale verwarming en nieuw- of verbouwingen terecht kan.

Concept
Het doel van deze website is mensen adviseren. Het draait binnen deze website vooral om het aanbieden van zoveel mogelijk informatie omtrend de diensten en producten die Kroeze Installatie aanbied.

Essentieel design
In het webdesign van Kroeze Installatie staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De website van Kroeze Installatie is een portfolio-website waarin diensten en producten worden gepresenteerd. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Er is daarom gekozen om de huisstijlkleur prominent naar voren te laten komen.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij Kroeze Installatie voor gezorgd dat die conversie hoog is.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven