Voor wie hebben wij dit gedaan?

Kunstgebit Kapot

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

Kunstgebit Kapot

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Van Toorn Tandtechniek uit Kerk-Avezaath is een tandtechnisch specialist die voor tandartsen protheses, kronen & bruggen en implantaten maakt.

Concept
Het doel van deze website is mensen adviseren. Het draait binnen deze website vooral om zoveel mogelijk particulieren in een straal van 25 km om Tiel te bereiken die kampen met een defect aan hun kunstgebit.

Essentieel design
In het webdesign van Kunstgebit kapot staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De landingspagina van Kunstgebit Kapot is een informatieve website waarin diensten worden gepresenteerd. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Er is daarom gekozen om de huisstijlkleur prominent naar voren te laten komen.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij Kunstgebit Kapot voor gezorgd dat die conversie hoog is.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven