Voor wie hebben wij dit gedaan?

Nijzoon BV

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

Nijzoon BV

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Nijzoon BV is een bouw- en exploitatiemaatschappij en beheert met veel succes woningen en gebouwen voor diverse verzekeringsmaatschappijen. Zij verhuren en verkopen onder andere woningen in Amsterdam, Amersfoort, Doetinchem, Groningen, Hoevelaken en Utrecht

Concept
Het doel van deze website is om woningzoekenden in de omgeving van Amsterdam, Amersfoort, Doetinchem, Groningen, Hoevelaken en Utrecht het aanbod van de huur- en koopwoningen te laten vinden.

Essentieel design
In het webdesign van Nijzoon BV staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De website van Nijzoon is een een informatieve website waarin snel de betreffende informatie gevonden kan worden. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Daarom is er gekozen om met de kleuren blauw in combinatie met goud te werken. Dit om een wat exclusievere uitstraling aan het geheel te geven.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij Nijzoon BV voor gezorgd dat die conversie hoog is.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven