Voor wie hebben wij dit gedaan?

Stichting Vlinders

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

Stichting Vlinders

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

​In Tiel staat een huis, Villa Vlinders.  Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die hier voor langere periode kunnen wonen, de zogenaamde perspectief biedende plaatsingen.

Concept
Het doel van deze website is ​om informatie te geven over Stichting Vlinders. Daarom draait het binnen deze website vooral om het aanbieden van zoveel mogelijk ​korte, mooi gestijlde blokken met informatie.

Essentieel design
In het webdesign voor ​Stichting staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De website van ​Stichting Vlinders is een ​informatieve website.  Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Er is daarom gekozen om met ​diverse gekleurde vlakken te werken.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen). GTR Webdesign heeft er ook bij ​Stichting Vlinders voor gezorgd dat die conversie hoog is.

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders.  Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen.

Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die hier voor langere periode kunnen wonen, de zogenaamde perspectief biedende plaatsingen

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven