Voor wie hebben wij dit gedaan?

Tandarts van Os

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

Tandarts van Os

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Tandarts van Os uit Culemborg is een lokale tandartsenpraktijk die het gehele scala aan diensten verzorgd. Hieronder vallen periodieke controles, algemene tandheelkunde, mondhygiƫne en preventie.

Concept
Het doel van deze website is de klanten van de tandartsenpraktijk te adviseren. Het draait binnen deze website vooral om vooral om het aanbieden van zoveel mogelijk informatie omtrent de diensten van de praktijk.

Essentieel design
In het webdesign van Tandarts van Os staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De website van Tandarts van Os is een een informatieve website waarin snel de betreffende informatie gevonden kan worden. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Daarom is er gekozen om met de huisstijlkleuren te werken.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij Tandarts van Os voor gezorgd dat die conversie hoog is.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven