Voor wie hebben wij dit gedaan?

Tower Living

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

Tower Living

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Tower Living is een meubelgroothandel die zijn eigen meubelcollecties, stoelen en bankstellen ontwerpt, ontwikkeld, maakt en vermarkt.

Concept
Het doel van deze website is mensen adviseren. Het draait binnen deze website vooral om het aanbieden van zoveel mogelijk informatie omtrend de meubels Tower Living aanbied.

Essentieel design
In het webdesign van Tower Living staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De website Tower Living is een portfolio-website waarin de meubelcollecties, stoelen en bankstellen worden gepresenteerd. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Er is daarom gekozen om de huisstijl kleur paars prominent terug te laten komen.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij Tower Living voor gezorgd dat die conversie hoog is. Mede door de website tweetalig in te richten.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven