Voor wie hebben wij dit gedaan?

Van Sterkenburg

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

Van Sterkenburg

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

De Van Sterkenburg Groep uit Culemborg is een full service bedrijf op het gebied van transport, opslag en verhuizingen. Een belangrijk onderdeel zijn de self-storage units die zij te huur aanbieden.

Concept
Het doel van deze website is mensen adviseren. Het draait binnen deze website vooral om het aanbieden van zoveel mogelijk informatie omtrend de diensten en producten de Van Sterkenburg Groep aanbied.

Essentieel design
In het webdesign van de Van Sterkenburg Groep staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De website van de Van Sterkenburg Groep is een portfolio-website waarin diensten en producten worden gepresenteerd. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Er is daarom gekozen om heel duidelijk de huisstijlkleuren van de Van Sterkenburg Groep naar voren te laten komen.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij de Van Sterkenburg Groep voor gezorgd dat die conversie hoog is.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven