Voor wie hebben wij dit gedaan?

Veld Kozijntechniek

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development

Voor wie hebben wij dit gedaan?

Veld Kozijntechniek

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Veld Kozijntechniek uit Beesd is een full service bedrijf op het gebied van kunststof, hardhouten en aluminium kozijnen. Ook zijn ze gespecialiseerd in schuif & vouwdeuren, voordeuren, dakkapellen en zonwering.

Concept
Het doel van deze website is mensen adviseren. Het draait binnen deze website vooral om het aanbieden van zoveel mogelijk informatie omtrend de diensten en producten die Veld Kozijntechniek aanbied.

Essentieel design
In het webdesign van Veld Kozijntechniek staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De website van Veld Kozijntechniek is een portfolio-website waarin diensten en producten worden gepresenteerd. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Er is daarom gekozen om heel duidelijk de huisstijlkleuren van Veld Kozijntechniek naar voren te laten komen.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij Veld Kozijntechniek voor gezorgd dat die conversie hoog is.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven