Voor wie hebben wij dit gedaan?

Zijlstra Watersport

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Voor wie hebben wij dit gedaan?

Zijlstra Watersport

Wat hebben wij hiervoor gedaan?

Strategie & concept, Design, Development, Hosting

Zijlstra Watersport uit Tiel is de specialist op het gebied van sloepen, RIB rubberboten, consoleboten en rubberboten. Ook leveren ze buitenboordmotoren, boottrailers en diverse watersport artikelen.

Concept
Het doel van deze website is mensen adviseren. Het draait binnen deze website vooral om het aanbieden van zoveel mogelijk informatie omtrend de diensten en producten die Zijlstra Watersport aanbied.

Essentieel design
In het webdesign van Zijlstra Watersport staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik
De website van Zijlstra Watersport is een portfolio-website waarin diensten en producten worden gepresenteerd. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Er is daarom gekozen om heel duidelijk de huisstijlkeuren van Zijlstra Watersport naar voren te laten komen.

Conversie

Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). GTR Webdesign heeft er ook bij Zijlstra Watersport voor gezorgd dat die conversie hoog is.

Volledig Responsive / Adaptive

De website is compleet responsive / adaptive. De lay-out en inhoud passen zich automatisch aan voor op een mobiele telefoon of tablet.

Scroll naar boven