Webdesign

Goede en betaalbare WordPress websites!

Een webshop nodig?

Wij bouwen alle e-commerce websites met de populaire WooCommerce webshop plugin in WordPress. Van basis webshop tot B2B klantenportals met koppelingen naar CRM pakketten als Exact, verzend gateways zoals SendCloud en diverse boekhoudpakketten.

We zorgen voor betalingsmodules als iDeal, pay.nl, ogone, paypal of creditcard en koppelen deze met uw bank of tussenpersoon. Ook hebben we ruime ervaring met prijsflexibiliteit en verschillende soorten van verzend-methoden.

Of u nu één of duizenden producten heeft, wij verzorgen de webshop voor u.

Een website nodig?

Wij werken volgens de laatste designtrends en bouwen altijd volgens de technisch geldende regels, uiteraard zijn onze websites geschikt voor mobiel, tablet en desktop.

We werken niet met (standaard) templates, maar ontwerpen altijd een op maat gemaakte website. Een template op maat voldoet altijd 100%, een standaard template heeft het nadeel dat je binnen de gestelde kaders moet werken.

Na oplevering zijn alle pagina's aan te passen en foto’s te wijzigen zonder tussenkomst van ons, waardoor u het beheer in eigen hand houd.

Uitgelichte projecten

Avalon Aardoom

Avalon Aardoom is het nieuwe shorttrack talent in de Nederlandse selectie. Zij vervangt vanaf 2018 Jorien ter Mors in team NL.

beeldscherm avalon aardoom
responsive avalon aardoom

Tower Living

Tower Living is een meubelgroothandel die zijn eigen meubelcollecties, stoelen en bankstellen ontwerpt en vermarkt.

Vink Groep

De Vink Groep uit Culemborg is een full service bedrijf op het gebied van Gevelwerken, Isolatie, Steigerbouw en Betonreparaties.

Scroll naar boven