Webdesign

Goede en betaalbare WordPress & Joomla websites!

Een webshop nodig?

Wij bouwen alle e-commerce websites met de populaire WooCommerce plugin in WordPress of VirtueMart in Joomla.

We zorgen voor betalingsmodules als iDeal, pay.nl, ogone, paypal of creditcard en koppelen deze met uw bank of tussenpersoon. Ook hebben we ruime ervaring met prijsflexibiliteit en verschillende soorten van verzend-methoden.

Na oplevering zijn alle producten aan te passen, foto’s te wijzigen en producten toe te voegen, zonder tussenkomst van ons, waardoor u het beheer in eigen hand houd.

Een website nodig?

Wij werken volgens de laatste designtrends en bouwen altijd volgens de technisch geldende regels, uiteraard zijn onze websites geschikt voor mobiel, tablet en desktop.

We werken met (standaard) templates, maar ontwerpen ook ‘from scratch’. Een template op maat voldoet altijd 100%, een standaard template heeft het nadeel dat je binnen de gestelde kaders moet werken.

Na oplevering zijn alle pagina's aan te passen en foto’s te wijzigen zonder tussenkomst van ons, waardoor u het beheer in eigen hand houd.

Onze laatste projecten

Dollie Sauce

Dollie Foods BV is leverancier van Dollie Sauce. Deze saus is erg populair bij de BBQ, op een broodje hamburger en als sla-dressing.

Tower Living

Tower Living is een meubelgroothandel die zijn eigen meubelcollecties, stoelen en bankstellen ontwerpt en vermarkt.

Vink Groep

De Vink Groep uit Culemborg is een full service bedrijf op het gebied van Gevelwerken, Isolatie, Steigerbouw en Betonreparaties.